Behandlinger

Reksle Fodpleje

Et godt liv med sunde fødder

Behandlinger:

Fodbehandling


Fodbad med urtesalt.

Beskæring og slibning af hård hud.

Klipning, slibning og sondering af negle.

Massage med gode fodcremer og behandling af negle med olie


Ligtorne, nedgroede negle og andre problemer tages i forlængelses hermed, efter 1. Fodbehandling, kan der derefter bestilles en Del-behandling

Spa af underbenene, samt fødder


Underbenene og fødder får en peelende Scrub, derefter gives en fugtgivende Maske, så hudceller og blodcirkulation optimeres.Voks af hele ben/underben


Voks af mærket Berodin som fremstilles på mineralsk basis uden harpiks. Er meget blid og effektiv. Det er vigtigt at hårene er min. 0,5 cm.og huden ikke er smurt ind med creme inden behandling.Paraffin bahandling af fødder


Efter fodbehandling, tilbydes blødgørende Parafin-behandling, med Carbamid creme og derefter Paraffin behandling. Den er effektiv imod revner , tør hud og har en beroligende effekt.

Hellak fra Vinylux eller Shellac/fransklak


Lakering af tånegle med CND Vinylux eller CND Shellac.

Mini Manicure incl.Vinylux eller med Shellac.

Spa Manicure


Henvender sig til både mænd og kvinder, en velvære og plejende behandling, med scrub og maske ,samt massage. Der samtidig klargøre dine negle og giver din hud et kæmpe boost af fugt og energi.      Anbefaler at lade denne behandling stå alene ifht lak.        

Bestil en hyggelig for/eftermiddag med venner/veninder :


Få på skift en Fodbehandling og imens man venter ,

er der kaffe , lækkert brød, ost , frugt og juice.

Minimum 3 personer og max 5 .

ring og få mere info.
Kinesisk fodmassage:


Denne behandling starter med et varmt fodbad med selvvalgte urter,der stimulerer kredsløbet, styrker immunforsvaret og øger udrensningen.Samtidig med fodbad gives en ansigts, nakke og hovedbundsmassage.


Kinesisk fodmassage udspringer fra zoneterapien, dog uden at være på højde med denne behandling. Men de udrensende organer stimuleres og du bliver afslappet og fuld af velvære og i en time hvor behandlingen foregår, kan du glemme alt om tid og sted.


Urterne, skulder-, nakke og hovedbundsmassage sammen med meridian-massagen understøtter kroppens egen selvhelbredende kræfter og udrensning. Du bliver afslappet eller opkvikket - alt efter ønsket om urter - og fuld velvære.Fodpleje er for alle, i alle aldre !

Reksle Fodpleje

Ådalsparken 11

6710 Esbjerg V.

tlf. 30137736

mail: kontakt@rekslesfodpleje.dk

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Godkend